Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2023 Turkcell Süper Kupa maçının tarihinde herhangi bir değişiklik olmadığını duyurdu. Fenerbahçe Kulübünün maçın ertelenmesi talebine rağmen, müsabakanın daha önce belirlenen tarihte gerçekleşeceği ifade edildi.

TFF tarafından yapılan açıklamada, Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa maçının, 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda gerçekleştirileceği belirtildi. Bu açıklama, daha önce duyurulan tarihin aynen geçerli olduğunu vurguladı.

Fenerbahçe Kulübü, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finalde Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla yapacağı maç nedeniyle Süper Kupa maçının ertelenmesi talebinde bulunmuştu. Ancak TFF'nin bu talebe olumsuz yanıt verdiği ve maçın belirlenen tarihte oynanacağı ifade edildi.

2024 Kupa Amerika'da şampiyon Arjantin! 2024 Kupa Amerika'da şampiyon Arjantin!

Süper Kupa maçının belirlenen tarihte gerçekleşeceğinin açıklanması, futbolseverlerin ve takipçilerin merakını giderirken, Türk futbolseverlerin heyecanla beklediği bu müsabakanın planlandığı gibi ilerleyeceği belirtildi.

Kaynak: AA-Anadolu Ajansı